fbpx


Velkommen til I-Wood Proff

I-Wood Proff er for de virksomheder der ønsker det bedste. Simpel montering med en enestående finish. Vi har altid kunden i fokus og bestræber os på at tilpasse os dine behov og ønsker. Har du brug for at vi hjælper dig med monteringen første gang? Har du brug for sparring? Skal du bruge datablade på vores produkter f.eks. i forhold til brand eller akustik? Eller skal vi hjælpe med at finde din nærmeste forhandler af I-Wood? Vi står altid klar til at hjælpe dig med dit projekt.

Forhandlere

Hos vores forhandlere er du garanteret en professionel og kompetent vejledning omkring I-Woods produkter.
De hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning til dit projekt og kan oplyse dig om priser og muligheder.


Case - Kulturcenter Limfjord

Kom med på besøg hos Kulturcenter Limfjord og se resultatet af en spændende opgave.
Se hvordan I-Wood listebeklædning kan tilpasses og bruges i indretningen.Det siger vores kunder

 • Nikolaj T. Mortensen

  "Vi har ved flere lejligheder brugt I-Wood´s loft og vægpaneler med egetræ finer. Det er et super godt produkt. Rigtig flot finish på fineren, og lette at arbejde med. Man tilpasser og skærer let i pladerne, den tykke sorte filt og egefineren er meget robust, og de 300 mm plader er lette og handy at montere - selv for 1 mand alene. Det samlede loft ser meget eksklusivt ud, prismæssigt er det meget konkurrence dygtigt, idet montagen går som en leg, mest af alt minder det om at lægge et parket gulv. Så alt i alt kan jeg kun giv stor anbefaling af I-Wood´s produkter."

  Nikolaj T. Mortensen
  Byggeledelse - LTM Arkitekt- og byggefirma
 • Lars Jørgensen

  ”Vi vægter den gode kvalitet i vores håndværk højt, men vi er samtidig også meget bevidste om, hvordan vi skaber en god forretning. Derfor er I-Wood’s akustikpaneler det helt rigtige valg for os. Selvom vi har været mere end 50 år i branchen er det forsat vores opgave at følge med i tidens trends og følge med i udviklingen for boligbyggeri. Vores montører har meldt tilbage, at panelerne er både hurtige og nemme at montere. Vi har valgt at bruge PRO-modellen, som faktisk betyder, at montøren klarer det hele i én arbejdsgang. Når det så samtidig giver en god akustik, er vi glade for at kunne tilbyde et rigtig godt produkt, til vores kunder i deres nye drømmehjem. Så alt i alt, har det været en stor succes for os, at benytte I-Wood’s produkter.”

  Lars Jørgensen
  Direktør og byggeleder - Preben Jørgensen Huse
 • Marc Sivebæk

  "Vi har hos Vestergaard Huse valgt I-Wood som leverandør af akustikpaneler og listeloft. De leverer et kvalitets produkt som er gennemtænkt! De har tænkt på hvordan det er for vores folk at arbejde med. Fingersamlingerne og det smarte montagesystem, gør det langt nemmere at montere og giver en helt igennem flot finish."

   
  Marc Sivebæk
  Direktør - Vestergaard Huse
 • Marleen Lubbertsen

  "Our compliments from the Netherlands for the fast and clear communication. We sell the I-wood wall panels in the Netherlands and are very satisfied with the service and quality of the product. The quality is constant and the delivery is always on time. We have already made many Dutch people happy with this Danish product."

  Marleen Lubbertsen
  Owner - Lijn M
 • Helle Bjerre Drost

  "Vi har valgt at få opsat Flexi Frames i vores kantine og i vores nye kontor har vi opsat Flexi Walls som rumdelere. Vi synes det giver et flot og stilrent udtryk, hvor vi samtidig fokuserer på at reducere støjniveauet. Vi har oplevet I-Wood som et team, der laver gode kvalitetsprodukter og som er dygtige til at komme med forslag"

  Helle Bjerre Drost
  Marketing Manager - Actona Company
 • Jonathan Iriving

  "Jeg vil gerne takke for vores samarbejde ind til nu. Dejligt at arbejde sammen med folk som er løsningsorienterede, samt er i besiddelse af en ja hat på størrelse med Rundetårn. Tilbagemeldingen fra vores kunder, som typisk har været større virksomheder og arkitekter er, at de er ovenud tilfredse, både med panelernes udtryk men også den akustiske effekt de har. Pladerne er derudover utroligt nemme at montere. Et top kvalitetsprodukt. Kan kun varmt anbefale I-Wood til andre." 

  Jonathan Iriving
  Ejer - Irving Byg

Projekter


Salgsbrochure-mock-up

Salgsbrochure

Montagevejledning-mock-up

Montagevejledning