fbpx

Listebeklædning

Vores moduler kan blandt andet bruges som vægbeklædning.
Se herunder hvilke farver og varianter vores listebeklædning produceres i, samt læs mere om specifikationerne.

PRO+ Natur

Pro+ bruges ofte som loftbeklædning og er med fingersamlinger. Panelet er lavet med udfræste akustikfelter på bagsiden, så lyden kan vandre op igennem filten. Du får med I-Wood Pro+ og en eventuel bagvedliggende mineraluld, den mest optimale akustik. Dækmål er standard 300x2400mm.

Farve

Variant

Vores unikke akustikbeklædning giver mulighed for at inddrage naturen som en del af indretningen. I-Woods moduler laves som standard med en overfalde af egetræsfinér, hvilket giver et æstetisk og elegant udtryk i rummet.

Med fokus på funktionalitet og akustik løser I-Woods produkter de akustiske udfordringer, som mange moderne hjem har i dag. Vores produkter komplementerer nutidens indretning med flere hårde overflader og bidrager med en mere behagelig rumklang.

Vi laver akustikpaneler i op til 2780mm.


Specifikationer

Størrelse Standardmål: 16 x 300 x 2400mm - (max 16 x 1200 x 2780mm)
Liste: 34mm | Udfræsning: 16mm | Dybde: 10mm | Filt: 3mm
Materiale Vores listebeklædning laves som standard i en MDF plade med egefinér.
Modulerne kan produceres i en vandfast MDF til udendørs brug – dog uden risiko for direkte vand.
Akustik I-Woods listeloft har en lydabsorberende egenskab og sikrer en forbedret akustik og mindsker støjgener. Vores listeloft bakkes op af en akkrediteret lydrapport.
Finish Vores fingersamlinger samler modulerne og giver en ensartet finish og sammenhængende overflade. Spot og genvex rammer laves separat til indbygning i produktet – se mere under Inspiration.
Montering Udfræsningen af hele moduler på 300x2400mm forsimpler monteringen og bearbejdningen. Modulerne skydes nemt op med dykkere og kan tilpasses med kapsav. Se montage vejledning.
Bæredygtig Alt vores træ er FSC certificeret.
Alt filt er produceret af genbrugsplast, bl.a. indsamlet fra verdenshavene.